Oslo hjelpemiddeloversikt (OHO) - Veileder og retningslinjer v. 2.0

Veileder for ansatte som skal bruke Oslo hjelpemiddeloversikt (OHO). Veilederen er tilsiktet innmelderrollen.

Innhold

  1. Hva er Oslo hjelpemiddeloversikt (OHO)
  2. Videoveiledning
  3. Innbyggersøk
  4. Hva brukes arbeidsordre til
  5. Type arbeidsordre: Reparasjon/Service
  6. Type arbeidsordre: Innhenting ERS/Sykkel
  7. Type arbeidsordre: Montering
  8. Type arbeidsordre: Levering
  9. Type arbeidsordre: Retur
  10. Type arbeidsordre: Levering og retur
  11. Type arbeidsordre: Etterfylling fremskutt lager
  12. Type arbeidsordre: Annet
  13. Spesielle hensyn som må tas: Fritekstfelt og bildevedlegg
  14. Samhandling og oppfølging av arbeidsordre
  15. Status NAV utlån
  16. Superbrukere
  17. Endringslogg for dokumentet

 

Hva er Oslo hjelpemiddeloversikt (OHO)

OHO er en digital løsning for hjelpemiddelområdet som skal bidra med å gi Oslo kommunes ansatte bedre oversikt, støtte samhandling på tvers av aktører og forenkle utførelsen av oppdrag knyttet til hjelpemidler.

Løsningen er laget for terapeuter, Hjelpemiddelformidlingen (HME), andre hjelpemiddelformidlere og ansatte i bydel/virksomhet som har tjenstlig behov for å ha oversikt over hjelpemidler registrert på innbygger og samhandle mellom hverandre.

Løsningen gir oversikt over hvilke hjelpemidler en innbygger har i utlån på tvers av statlig og kommunal tilhørighet: både langvarige utlån fra NAV og midlertidige utlån fra HME. I OHO kan man også se kvittering på de fleste hjelpemiddelsøknader sendt til NAV.

Brukere kan registrere arbeidsordre for å kommunisere viktig informasjon til HME i forbindelse med reparasjon, levering, montering og retur. HME registrerer og planlegger sine oppdrag i OHO som arbeidsordre, og på denne måten har brukere til enhver tid innsyn i status på oppdrag.

Gjennom OHO skjer all samhandling digitalt. På denne måten er viktig dialog rundt innbyggerbehov dokumentert og tilgjengelig for alle som har behov for det.

Denne veilederen er for OHO som system og viser hvordan de ulike funksjonene i OHO er tiltenkt.

 

Oslo hjelpemiddeloversikt er ikke et journalsystem.
  • Helseopplysninger skal i utgangspunktet ikke skrives i OHO - se avsnitt 9 "Spesielle hensyn som må tas: fritekstfelt og bildevedlegg" for unntak og utdypning.
  • Journalføring skal gjøres i journalsystemet som terapeut bruker, for eksempel Gerica. 

 

Videoveiledning

En enkel videoveiledning for bruk av applikasjonen kan finnes i spillelisten "Pasinfo - Fagsystemavdelingen" på Helseetatens egen kanal på YouTube.

Vær OBS på at videoveiledningene ikke er oppdatert med de nyeste funksjoner. Video er kun ment som veiledning på hvordan hovedfunksjoner fungerer. For oppdatert informasjon om rutiner og veiledning må man bruke EQS-veilederen.

Lenke til videoveiledning: https://www.youtube.com/playlist?list=PLmLXo-fN9jSSizXajigPskFAAWHWgxxNJ

 

Innbyggersøk

Tilgangsmodellen i OHO

I Oslo hjelpemiddeloversikt kan man søke opp innbyggere med folkeregistrert adresse i Oslo kommune. Denne tilgangsmodellen er valgt fordi hjelpemiddelformidlere bistår innbyggere på tvers av bydelsgrensene. Man skal kun søke opp innbyggere man har tjenstlig behov for å se informasjon om.

  • Man ser ingen sensitiv informasjon før man aktivt går inn på innbyggerkort/arbeidsordre (logges).
  • Søk på serienummer/artikkelnummer som er knyttet til innbygger fører til side som kan inneholde sensitiv informasjon (logges).
  • Man kan velge å "følge" innbyggere, disse legger seg i en egen visning under "Oslo-innbyggere/innbyggere jeg følger".
Søk på innbygger i OHO
  • Så langt det er mulig så skal man søke på innbyggers F-nr (11 siffer) - dette gir best treff. 

  • Søk på Gerica ID og NAV Brukernummer er også tilgjengelig, for de innbyggerne som har dette.

  • Søk på etternavn/navn/fødselsdato gir ofte mange treff og anbefales bare brukt hvis fødselsnummer ikke er tilgjengelig.

 

Hva brukes arbeidsordre til

Arbeidsordre benyttes i de tilfeller man har bistått innbygger med noe hjelpemiddelrelatert som HME skal utføre, og hvor ytterligere informasjon er nødvendig for at HME skal kunne utføre arbeidsordren. (Arbeidsordre erstattet 01.11.23 131-journal som var knyttet til "hjelpemiddelteknisk tjeneste" i Gerica).

Som innmelder er det viktig at informasjonen man legger inn er relevant og utdypende nok til at Hjelpemiddelformidlingen kan utføre ordren uten å måtte be om ytterligere informasjon. Arbeidsordre kan også brukes for å melde behov for avklaring, og oppgi avklaringer. Dette gjøres gjennom notat-funksjonen.

Når arbeidsordre er opprettet har man ikke mulighet til å endre informasjonen som er lagt inn, men man kan opprette et notat for å informere HME om eventuelle feil eller oppgi ytterligere informasjon i etterkant. Det er mulig å laste opp et vedlegg under notatopprettelse.

Notatfelt_OHO.png

Når nytt notat er opprettet, enten av innmelder eller HME så vil det komme opp følgende varsel: Notat_OHO.jpg - Se avsnitt 12: Samhandling og oppfølging av arbeidsordre for mer informasjon.

 

Det er heller ikke mulig å slette en arbeidsordre man har opprettet. Hvis behovet skulle oppstå, kan man opprette et notat i arbeidsordren og informere om at den ikke lenger er aktuell e.l. Da vil Hjelpemiddelformidlingen ta hånd om det.

 

Når man oppretter en arbeidsordre, skal man velge type. Under følger en veiledning til hvilken type passer enhver situasjon.

 

Reparasjon/Service

Brukes for å gi viktig informasjon til Hjelpemiddelformidlingen når et hjelpemiddel skal repareres. Eksempel kan være hva som feiler med hjelpemiddelet, spesifikt navn på del som må erstattes. Siden reparasjon/service gjelder kun hjelpemidler utlevert av NAV, skal man spesifisere hvilket hjelpemiddel det gjelder fra innbyggerens utlånsliste. 

Fremgangsmåte:

  1. Ved opprettelse av oppdrag type "Reparasjon/Service" vil et påkrevd felt med navn «NAV utlån» bli synlig og innmelder velger her hvilket av innbyggers utlån reparasjonen gjelder.
  1. For å åpne listen over innbyggerens utlån fra NAV, trykker du på forstørrelsesglasset og en rullegardin med alle utlån åpnes. Listen er sortert etter utlånsdato med nyeste utlån øverst.

  1. Det er mulig å søke i listen. Søkemotoren vil automatisk se etter første ord i navnet. Hvis man vil søke etter innhold i navnet, bruk stjerne(*) før søkeordet.
  2. Man kan også åpne detaljer i enkeltelementer fra rullegardinen ved å trykke på nedover-pilen. Da vil man få opp artikkelnummer, eventuelt serienummer, og utlånsdato. Man kan også åpne søkevinduet i fullskjerm-modus ved å velge "avansert oppslag".
  3. Når man har valgt et utlån blir feltene "Hjelpemiddel" og "Artikkelnummer - Serienummer" automatisk fylt ut med informasjon fra utlånet. OBS: Feltet "NAV utlån" blir fylt ut automatisk med innbyggerens navn, dette er en hyperlenke og du kan la det stå slik.
  4. Når arbeidsordren er opprettet, vil utlånet bli oppdatert med status "🛠️Reparasjon bestilt". 

Scenario som ble tatt opp under opplæring av superbrukere:

Hjelpemiddelformidlingen har utført en reparasjon og lukket arbeidsordre, men ved neste besøk til innbygger ser innmelder at hjelpemiddelet ikke fungerer som det skal, hvordan håndtere det:

  • Innmelder må melde inn ny reparasjon på hjelpemiddelet. Hjelpemiddelformidlingen tester hjelpemiddelet før de drar og hvis terapeut oppdager noe så er det sannsynlig at det er en ny feil.

 

Innhenting ERS/Sykkel

Hjelpemiddelformidlingen reparerer de fleste hjelpemidler, men det er noen hjelpemidler som NAV håndterer reparasjon av: elektriske rullestoler og spesialsykler. Hvis terapeut har meldt inn en reparasjon/service på ERS/Sykkel så sjekker HME alltid om dette er en reparasjon/service de kan utføre. Hvis HME ikke kan utføre nødvendig reparasjon så må HME levere hjelpemiddelet til NAV slik at de kan utføre reparasjonen. HME vil da endre type på eksisterende arbeidsordre til «Innhenting ERS/Sykkel». Dette er en type arbeidsordre som kun HME har tilgang til å sette, da det er under deres vurdering hvem som kan reparere hjelpemiddelet. Terapeut kan se denne typen.

  • ​Det vil si at HME skal hente ERS/Sykkel og levere det til reparasjon hos NAV
  • Når ERS/Sykkel er levert til NAV så fullfører og lukker HME ordren

  • Hvis en arbeidsordre av type «Innhenting ERS/Sykkel» står som fullført betyr dette at hjelpemiddelet er hentet og levert til NAV

  • Når reparasjon er utført hos NAV så leveres hjelpemiddelet tilbake til HME, og HME vil opprette en leveranse-ordre i OHO og levere hjelpemiddelet tilbake til bruker

  • Det vil si at terapeut sin ordre, som opprinnelig var en reparasjon, først endres til en innhenting, for så å bli fullført før innbygger får hjelpemiddelet tilbake.

 

Montering

Brukes i forbindelse med montering av hjelpemidler. Eksempler på viktig informasjon i slike arbeidsordre er:

  • Montering av terskeleliminator hjemme hos innbygger: Hvor dørskillen skal monteres
  • Montering av personløfter: Hvor i hjemmet det skal monteres

 

Levering

Brukes hvis det er noe viktig informasjon til HME i forbindelse med levering av hjelpemiddel. Dette kan for eksempel være hvis innbygger oppholder seg på en annen adresse enn den folkeregistrerte adressen, eller hvis det er noe annet Hjelpemiddelformidlingen må vite i forbindelse med leveringen til innbygger. 

VIKTIG: For at HME skal kunne fange opp en viktig melding om et hjelpemiddel som skal leveres, må innmelder legge inn artikkelnummer på varen(e). Dette gjør det mulig for systemet å automatisk koble arbeidsordren opprettet av innmelder med leveransedata ved mottak av vare.

Hvis levering gjelder flere hjelpemidler, eller hvis det er et stort hjelpemiddel med flere deler, legger man inn informasjon om "hovedhjelpemiddelet" i tittelfeltet, og dermed artikkelnummer på alle andre hjelpemidler/deler i feltet. Systemet aksepterer kun tall, komma og bindestrek (i tilfelle artikkelnummer og serienummer) som tegn. Eksempler på akseptert format er:

  • 170090
  • 170090,255799,313515
  • 255799-854001
  • 170090,255799-85400,313515

 

For informasjon om hvilken informasjon som ikke kan registreres i OHO, se avsnittet "Spesielle hensyn å ta i forbindelse med arbeidsordre" for mer utdyping.

Levering av ERS

Terapeut som bestiller ERS må opprette en arbeidsordre på bestillingen i OHO slik at HME kan gi beskjed til terapeut om at utlevering er avtalt med innbygger.

Bakgrunnen for dette behovet er at myndighetene setter krav til opplæring av bruker ved utlevering av elektromedisinsk utstyr og terapeut som har bestilt utstyret må få beskjed fra HME om utleveringen for å kunne ivareta denne bestemmelsen.

HME booker leveringen via kontakt med bruker, men det må fremgå i "bestillingen" hvilken terapeut/helsearbeider som skal ha beskjed om utleveringen.

 

Retur

Arbeidsordre type "retur" brukes for å melde retur av hjelpemiddel til HME.

For å melde retur av hjelpemiddel/-midler til HME, er det fra 01.07.2024 en ny rutine i OHO.

  • Retur går ut av typer arbeidsordre: retur registreres nå direkte fra NAV utlånsliste på innbyggerprofil
  • Det blir færre felt å fylle ut, og automatisk tildeling basert på hjelpemiddeltype
  • Arbeidsordre type Retur blir opprettet automatisk med ferdig utfylt 5.18 skjema

NB: Denne funksjonaliteten gjelder i første omgang ikke tilfeller der man skal inforere HME om samtidig levering og retur. Da oppretter man, som før, arbeidsordre av type «Levering og Retur».

 

Fremgangsmåte:

  1. Åpne innbyggerkortet, og dermed fanen NAV utlån
  2. Velg de utlån som skal returneres
  3. Trykk knappen Meld inn retur (knappen blir kun synlig når et eller flere utlån er valgt)

  1. Valgfritt: Fyll ut henteadresse om den avviker fra folkeregistrert adresse
  2. Fyll ut kontaktopplysninger om de er noe annet en innbyggerens folkeregistrerte telefonnummer
  3. Legg til eventuelle merknader

En retur av den nye typen vil få automatisk tittelen «Samleretur (X stk)» og være tilgjengelig i innbyggeroversikten under Arbeidsordre.

 

NAV utlån vil få automatisk status «Retur bestilt», inntil det er mottatt og registrert av NAV. Den vil da bli «Inaktiv» (med opp til en måned forsinkelse).

OBS! Det er en egen avtale mellom SYE og Hjelpemiddelformidlingen når det kommer til retur. Denne avtalen består og SYE skal fortsette som før når det gjelder retur. Det vil si at SYE ikke skal opprette arbeidsordre av typen "retur" men skal forholde seg til virksomhetens eksisterende rutine for dette.

 

Levering og retur

Brukes i de tilfellene man skal bytte et hjelpemiddel i stedenfor å opprette to separate arbeidsordre. Fyll inn detaljer om hvilket hjelpemiddel som skal returneres og hvilket som skal erstatte det.

 

Etterfylling fremskutt lager

Skal brukes når det søkes hjelpemidler for henting på fremskutt lager. Når man oppretter arbeidsordre av denne typen skal man også laste opp kopi av digital søknad som pdf-fil i arbeidsordren.

Hvis man tidligere har scannet kopi av søknaden inn i Gerica for samme hensikt så erstatter arbeidsordre og opplasting av søknad i OHO dette. 

Fremgangsmåte:

1. Søknad til NAV

Send digital søknad til NAV Hjelpemiddelsentral som før og merk hvert hjelpemiddel med "utlevert fra fremskutt lager" som vanlig. OBS! Fremskutt lager har ikke alle hjelpemidlene som er på NAV sin bestillingsordning, se info om lagerets innhold her.

Lagre pdf-kopi av innsendt søknad

*Fullmakt fra innbygger oppbevares som vanlig hos den terapeut som har gjort vurderingen og skal ikke legges ved i arbeidsordre

2. Opprette arbeidsordre med vedlegg

  1. Opprett arbeidsordre av type "Etterfylling fremskutt lager" på innbygger det gjelder i OHO. Bruk merknadsfeltet for å opplyse om hvilke hjelpemidler som skal hentes, hvem som henter hjelpemidlene og estimert dato for henting og liknende
  2. Lagre/Opprett arbeidsordre
  3. Laste opp PDF-vedlegg i arbeidsordre (se hvordan legge til vedlegg litt lenger ned)
  4. Hvis man ikke får lastet opp PDF-vedlegg eller av andre årsaker ikke kan digitalt sende det så kan man som før ha med papirkopi av søknaden ved henting, men arbeidsordre må opprettes uansett
  5. Arbeidsordre er nå klar for ekspedering og innbygger/den som skal hente hjelpemidler kan henvende seg til HME i Kabelgata 15 for å hente hjelpemidlene

Åpne arbeidsordren og legg til vedlegg. Vedlegg legges til ved å trykke på bindersen:

vedlegg_eksempel.jpg

Når vedlegg er lastet opp, trykk "legg til notat". Sjekk at vedlegget er lagt til ved å trykke på det her:

vedlegg2.jpg

*Feltet "innbygger kontaktes for planlegging av utførelse" er utilgjengelig og man trenger ikke å fylle inn kontaktinformasjon for utførelse

*Leveringsadresse fylles automatisk av systemet, innmelder trenger ikke å oppgi bydel eller fremkommelighet

 

Annet

Brukes når ingen av de ovennevnte ordretypene passer og hvis man ønsker at HME skal komme på en befaring før et hjelpemiddel bestilles.

  • Dette gjelder for eksempel hvis terapeut er usikker på om "Eli-rampe" eller "Secucare" passer hos innbygger. Da kan HME komme på befaring før hjelpemiddelet bestilles og bistå med å vurdere om det lar seg gjøre, og eventuelt bistå med å finne alternative løsninger som kan fungere.

 

Spesielle hensyn å ta i forbindelse med arbeidsordre

I arbeidsordre har man et merknadsfelt hvor man legger inn fritekst og man har mulighet til å laste opp bildevedlegg. For utdypende informasjon om retningslinjer knyttet til dette, se punkter under:

Merknad

Merknad brukes for å fylle inn informasjon til Hjelpemiddelformidlingen

  • Det skal i utgangspunktet ikke legges inn sensitiv informasjon i merknadsfeltet, men det finnes unntak. Unntakene er hvis det er spesielle forhold knyttet til utførelsen av arbeidsordren som Hjelpemiddelformidlingen er nødt til å være klar over. Dette kan for eksempel være:
    • Kjent voldsrisiko - For at de ansatte på Hjelpemiddelformidlingen skal trygt kunne utføre sitt arbeid må de få informasjon på forhånd hvis det er kjent voldsrisiko hos innbygger slik at de kan ta nødvendige forhåndsregler
    • Smitte 
    • Skadedyr
  • Andre forhold som Hjelpemiddelformidlingen må være klar over i forbindelse med kontakt av innbygger og/eller utlevering/utførelse av ordre legges inn her
  • Hvis det er spesielle hensyn HME skal ta i forbindelse med utføring av ordre legges det inn her.
  • Utdyping/forklaring av ordre - for eksempel utdypende forklaring av hva på hjelpemiddelet som trenger reparasjon, og liknende informasjon som er nødvendig for at Hjelpemiddelformidlingen skal kunne utføre arbeidsordren.

Vedlegg

Vedlegg knyttes til den enkelte arbeidsordre og vil ikke være synlig andre steder enn den spesifikke arbeidsordre

  • Vedlegg skal kun brukes der det er behov for å peke på spesifikke områder i forbindelse med ordren som skal utføres
    • Et eksempel på dette kan være et nærbilde av hva på hjelpemiddelet som skal repareres
  • Vedlegg skal ikke inneholde personsensitive motiv, i dette legges:
    • Bilde av innbygger
    • Bilde av innbyggers private eiendeler, for eksempel religiøse symboler, litteratur, ikke-relevante hjelpemidler

 

Samhandling og oppfølging av arbeidsordre

OHO tilrettelegger for at Hjelpemiddelformidlingen og innmeldere kan ha digital samhandling i en arbeidsordre. Denne samhandlingen foregår på flere måter. Både innmelder og HME kan opprette et notat inne i en arbeidsordre. Dette notatet kan enten være som informasjon til innmelder/til andre ansatte på HME, eller at HME trenger en avklaring fra innmelder.

Statusårsak

Indikerer hvilken status arbeidsordre har. Denne statusen settes av Hjelpemiddelformidlingen etterhvert som de behandler arbeidsordren og gir indikasjon på hvor en arbeidsordre er i løypa. Statuser per 02.01.24:

statuser_31.10_1.jpg

Innmeldt= Arbeidsordre er mottatt, men ikke behandlet enda

Trenger avklaring= Hjelpemiddelformidlingen har stilt innmelder et spørsmål inne i arbeidsordren og trenger avklaring før de kan behandle ordren videre. Innmelder finner alle sine arbeidsorde med denne statusen i visningen "Mine arbeidsordre som trenger avklaring". Denne statusen krever oppfølging av innmelder for at HME skal kunne utføre ordren.

Tildelt= Arbeidsordren er tildelt et team på HME

Venter på vare/deler= HME kan ikke behandle ordren videre før varen/deler er ankommet

Vare ankommet= Varen har ankommet lageret

Kontakt bruker= Ansvarlig på HME kontakter innbygger

Booket= Tid for utførelse av arbeidsordren er avklart og HME er klar for å utføre ordren

Hent selv-tilbud sendt= Noen hjelpemidler kan innbygger hente selv, HME tar da kontakt med innbygger og tilbyr dem å hente hjelpemiddelet selv

Henter selv= Innbygger henter hjelpemidler 

 

Nytt notat

Hvis innmelder eller HME legger til et nytt notat i en arbeidsordre vil det dukke opp et flagg for å markere et ulest notat. Dette er synlig i listen over arbeidsordre og inne på den spesifikke arbeidsordren. Varselet om "Ulest notat" er til størst nytte for HME og det er kun HME som har tilgang til å markere et notat som lest. Hvis HME har lagt til et notat som krever oppfølging av terapeut (innmelder) så vil HME sette statusårsak "Trenger avklaring"

Terapeut kan se denne statusen i oversiktene de har tilgang til:

aoavmeg.jpg

For å kun se arbeidsordre som trenger avklaring kan man enkelt gå inn på oversikten "Mine arbeidsordre som trenger avklaring":​

trenger_avkl.jpg

Når HME markerer at et notat er lest vil symbolet endre seg fra et flagg og ulest, til postasse og lest:

Lest.jpg

 

Status NAV utlån

Selv om OHO ikke er direkte integrert med NAV sine systemer, forvalter Helseetaten tilstrekkelig informasjon for å kunne gi med en viss sikkerhet informasjon om status på et NAV utlån. Dette kan være:

  • Aktivt: i bruk hos bruker

  • Inaktivt: ikke lenger i bruk, mest sannsynligvis returnert

  • 🛠Reparasjon bestilt: det er registrert en arbeidsordre av type reparasjon på utlånet, som ikke ennå er fullført

  • 🚚Innhenting bestilt: det er registrert en arbeidsordre av type innhenting på utlånet, som ikke ennå er fullført

  • ♻Retur bestilt: det er registrert en arbeidsordre av type retur på utlånet, som ikke ennå er fullført

All informasjon om arbeidsordre forvaltes direkte av Helseetaten, og er derfor oppdatert i sanntid. Informasjon om start- og slutt-tidspunkt på utlånet forvaltes av NAV, og denne informasjonen deles med Helseetaten en gang i måneden. Det kan derfor være opp til en måned forsinkelse for statusene Aktiv og Inaktiv. I tillegg, blir et utlån aktivt i NAV sine systemet fra øyeblikket det overleveres til HME. Avhengig av prioritet og kapasitet, kan det være ytterligere forskjeller mellom aktivering i systemet og faktisk levering av hjelpemiddelet til innbygger.

 

Tilgangsstyring og superbrukere

Tilgangsstyring

Superbruker i bydel administrerer tilgang til løsningen for ansatte med tjenstlig behov. Tilgangsbehovet skal avklares med ansattes leder før tilgang gis.

Hver bydel/virksomhet har 1-2 superbrukere og SYE har to kontaktpersoner. Superbruker/kontaktperson sin rolle er kontaktpunkt mellom tjenesten og HEL v/Pasinfo for løsningen. Har du spørsmål knyttet til OHO rettes disse til superbruker og ved behov retter superbruker seg til Pasinfo. 

Superbruker har ansvar for tilgangsadministrasjon i bydel og veileder for dette finner man her: https://oslo.extend.no/cgi-bin/document.pl?pid=oslo&DocumentID=42943 eller ved å søke på EQS-ID : 42943. Ansatte som trenger tilgang til Oslo hjelpemiddeloversikt må henvende seg til sin lokale superbruker. Det anbefales at alle virksomheter har en rutine for hvordan man håndterer eventuelt fravær hvis superbruker er utilgjengelig over lenger tid, alternativt kan man ha to superbrukere i bydelen for å sikre ivaretagelse av tilgangsadministrering.

Når superbruker skal gi tilgang til ansatte bes det om at tlf. registreres og det anbefales at man legger inn tjenestetlf her.

  • OHO henter dette telefonnummeret og viser det i forbindelse med arbeidsordre.
  • Hvis en ansatt ikke har tjenestetlf kan man legge inn tlf nr til tjenestested eller la feltet stå tomt
  • HME bruker dette hvis de må ta kontakt med innmelder av en arbeidsordre og det anbefales at man legger inn tlf på samtlige da dette vil gjøre samhandlingen lettere. 
  • Under er et eksempel på hvordan kontaktinformasjonen til en ansatt blir eksponert i en arbeidsordre:

Opprettet_av_OHO.jpg

 

Superbrukere i bydel

Bydel Alna:

Marianne Solberg – marianne.solberg@bal.oslo.kommune.no

Bydel Bjerke:

Hilde Aulin Moen - hilde.moen@bbj.oslo.kommune.no

Bydel Frogner:

Atle Johansson - atle.johansson@bfr.oslo.kommune.no

Bydel Gamle Oslo:

Ane Mjøen - ane.mjoen@bgo.oslo.kommune.no

Bydel Grorud:

Vibeke Kristina Blystad - vibeke.kristina.blystad@bgr.oslo.kommune.no 

Merethe Bræin Hagnæss merethe.brain.hagnass@bgr.oslo.kommune.no

Bydel Grünerløkka:

Marita Nakken - marita.nakken@bga.oslo.kommune.no

Bydel Nordre Aker:

Elin Uthushagen - elin.uthushagen@bna.oslo.kommune.no

Arthur Teige Pettersen - arthur.teige.pettersen@bna.oslo.kommune.no

Bydel Nordstrand:

Mari Hustvedt - mari.hustvedt@bns.oslo.kommune.no 

Elin Vintermyr - elin.vintermyr-johansen@bns.oslo.kommune.no

Bydel Sagene:

Linn Røinaas Sjølund - linn.roinas.sjolund@bsa.oslo.kommune.no

Bydel St.Hanshaugen:

Peter Nikolai Freden - peternikolai.freden@bsh.oslo.kommune.no

Ebrima Drammeh - ebrima.drammeh@bsh.oslo.kommune.no

Bydel Stovner:

Maiken Ellis - maiken.ellis@bsr.oslo.kommune.no

Bydel Søndre Nordstrand:

Hildegunn Kvarsnes - hildegunn.kvarsnes@bsn.oslo.kommune.no 

Karoline Bjarnøy-Sarwar - karoline.bjarnoy@bsn.oslo.kommune.no

Bydel Ullern:

Ida Thesen Møllergård - ida.mollergard@bun.oslo.kommune.no

Bydel Vestre Aker:

Andrea Skaugseth - andrea.skaugseth@bva.oslo.kommune.no 

Bydel Østensjø:

Maren Lovise Aasen - lovise.aasen@bos.oslo.kommune.no 

Andreas Sætre - andreas.satre@bos.oslo.kommune.no

 

Kontakpersoner i Sykehjemsetaten:

Lillian Bakke - lillian.bakke@sye.oslo.kommune.no 

Rajendhram Ponnuthurai - r.ponnuthurai@sye.oslo.kommune.no

 

Ved usikkerhet, ta kontakt med Pasinfo support på support@pasinfo.no

 

Endringslogg for dokumentet

Versjon

Dato 2024

Endring

Utført av

1.0

02.01

Ny rutine: Fremskutt lager

Små endringer i tekst

Oppdatert "samhandling"

Kristine M.

1.1

02.02

Oppdatert rutine knyttet til "Retur"

K.M

1.2

19.02

Oppdatering superbrukeroversikt

K.M

1.3

21.03

Oppdatering superbrukeroversikt, endring i "retur"

K.M

2.0

04.06

Endret lenke ifbm fremskutt 

K.M

3.0

01.07

Nytt kapittel: "Innhenting ERS/Sykkel"

Nytt kapittel: "NAV utlån"

Oppdatert rutine knyttet til "Retur"

Oppdatert rutine knyttet til "Reparasjon/Service"

Oppdatert liste av superbrukere

Oppdatert informasjon knyttet til artikkelnummer og serienummer

Generelle rettelser og oppdateringer ellers i teksten

Ginevra Jakobsen-Testa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Versjon

Dato - 2023

Endring

Utført av

1.0

28.09.2023

Opprettet dokument

K.M/ PasInfoteamet

1.1

09.10.2023

Små oppdateringer, sendes til godkjenning

K.M/Pasinfoteamet

1.2

11.10.2023

  Info om ordretype "Retur" endret etter ønske fra HME. Små ord-endringer ellers

K.M/Pasinfoteamet

1.3

20.10.23

Lagt til punkt om journalføring. Oppdatert superbruker BSR

K.M/Pasinfoteamet

2.0

  20.10.23

Ordretype "Annet" oppdatert

K.M/Pasinfoteamet

3.0

 

31.10.23

Lagt til div info, kontaktpersoner SYE og andre små endringer

K.M/Pasinfoteamet

 

3.1

13.11.23

Oppdatert om tilgangsmodell og søk

K.M/Pasinfoteamet

 

3.2

14.11.23

Oppdatering levering av ERS

K.M/Pasinfoteamet

3.3

07.12.23

Oppdatert superbruker BVA

K.M/Pasinfoteamet

 

 

 

Aktivitet/beskrivelse

Oppdatering av brukerveiledning